A Toxic Games első játéka, a 2012-ben megjelent Q.U.B.E. nehezen tagadhatná le múzsáját, hiszen a három egyetemista srác által diákprojektként összerakott játék erősen merített a Portal mechanizmusából. És bár nem lett tökéletes, hibái jó részét a bő egy éve megjelent a Director's Cut kiküszöbölte. Ez a definitív kiadás érkezik most konzolokra.

A Q.U.B.E. (Quick Understanding of Block Extrusion) rendezői változatát gondozó cseh Grip Games bejelentése szerint a játék elsőként PS3-ra és PS4-re jelenik meg július 21-én az USA-ban, majd 22-én a világ többi részén, az Xbox One verzió pedig július 24-én fut be. Őket követi kis lemaradással a Nintendo Wii U-ra áthangszerelt bűvös kocka, valamikor augusztusban, ennek pontos dátuma még nem ismert. Az összes verzió 9,99 dollárba kerül majd, ami jutányos ár, ráadásul PSN-en érvényes a cross-buy, azaz ha megveszed PlayStation 3-ra, PS4-en is mágiázhatsz a csudás kesztyűvel.

A Director's Cut egyébként nemcsak hibajavítást és Oculus Rift DK1 támogatást hozott, hanem egy csomó új pályát is, olyan kihívásokat, mint az Against the Qlock, teljesen friss zenei anyagot, sőt egy új narratívát is; ennek szerzője Rob Yescome, a Crysis 2 és az Alien Isolation írója, a sztori életre keltéséről pedig Rupert Evans és Rachel Robinson gondoskodik.