Egyre több infó és spekuláció lát napvilágot az Obsidian új játékával kapcsolatban, melyet elvileg pénteken leplez le a hivatalos honlap. Megjelent rajta egy új sor, mely így hangzik:

"Az olvasatlan könyv íratlan is. A meg nem magyarázott indok miatt használjuk. Ereje a rejtélyben rejlik. Ez a Leaden kulcs, részben és egészben. Tiszta? -- Az igazság kutatása eltemeti azt, ki keres."Hát izé. Ez így önmagában nem mond semmit, de az oldal forráskódját elemezve újabb nyomokra bukkanhatunk.
 
"Két évszázaddal ezelőtt a te isteni bajnokod azt követelte Dyrwood népétől, hogy alázkodjon meg lábai előtt. Ha zarándoklatodon egy hatalmas kráterhez érsz, lásd válaszunk: Istenkalapács-fellegvár »arra« van!"

Ettől sem lettünk okosabbak -- még szerencse, hogy a Project X fórumozói több időt és energiát ölnek a rejtély megoldásába. Az általuk feltárt bizonyítékok alapján sem a Wheel of Time, sem pedig a Dungeon Siege 4 nem valószínű, viszont új IP még lehet belőle. Egy fórumozó úgy véli, hogy a címet is sikerült kilogikáznia: Eternity, azaz örökkévalóság. Pénteken minden kiderül.