Immár bizonyos, hogy szeptember 3-án az EU LCS döntőjét a Misfits vívja a G2 csapatával Párizsban. A hangulatot (mármint a meccsét, nem a romantikus Párizsit) több száz másik tapsolóbotos szurkolóval élheted át a Lurdy Mozi legnagyobb termében Budapesten, melyen a Magyar LoL TV és a három sztárvendég Diesel, Kiss “AK” Ádám és Mumus is velünk izgulja végig a mérkőzéseket. Ha ez nem lenne elég, a cosplayben érkezők ingyen jöhetnek be, gazdára talál rengeteg LoL loot és cosplay verseny, tombola is lesz. A helyszínre élőben jelentkezik majd be az Esport1 csapata Párizsból.

Amit midnenképpen tudnotok kell még: azok akik a helyszínen mobillal bemutatják, hogy tagjai a League of Legends Hungary, Magyarország legnagyobb gamer csoportjának, azok 200ft kedvezményt kapnak a jegy árából! Melyek közül a normál: 1000,- Ft (belépés 15 perccel kezdés előtt) a támogatói: 1500,- Ft (belépés 30 perccel kezdés előtt).

A döntő vasárnap, azaz szeptember 3-án, kb. 17:00-kor kezdődik. A fennakadások elkerülése végett ajegyeket már egy órával kezdés előtt érdemes átvenni a helyszínen, Budapesten a Lurdy Házban (Könyves Kálmán körút 12-14). További információkat a Gamerevents Facebook-oldalán találhattok!

nyarifbbp1080.jpg