Az esport VB-döntőket mindig hatalmas show-k kísérik. Nem is csoda, milliók és milliók kísérnek figyelemmel egy The Internationalt vagy éppen League of Legends bajnokságzárót.

Utóbbira idén október végén kerül sor, a hazai LoL közösség pedig harmadik alkalommal gyűlhet össze a Lurdy Moziban, egy nagyszabású rendezvényre, amit a GamerEvents és a PlayIt szervez. Részletekért látogassátok meg az esemény hivatalos oldalát!

A program 2016. október 29-én este 9 órakor kezdődik, 1700 rajongó vehet rajta részt. Jelen lesz a teljes magyar League of Legends közösség, és olyan youtuberek, mint Paplovag, PierceTheHeaven vagy éppen GoodLike. Streamerek és cosplayerek fogják szórakoztatni a közönséget, a legújabb technika iránt érdeklődök kipróbálhatják a HTC Vive-ot, az Oculus Riftet.

Lehet játszani Xbox konzolon, ezen kívül érdekes és interaktív programok várják a nézőket a vetítéseket megelőzően és aközben is. A rendezvényre kilátogat a leghíresebb magyar LoL jártékos, Vizicsacsi is, akivel exkluzív interjút is készítettünk!

Érdekel a LoL világa? Szívesen olvasnál róla? Jó hírünk van: október 6-án jelenik meg a PC Guru League of Legends különszám, tele interjúkkal, érdekességekkel, tippekkel és infókkal. Katt ide a részletekért!

LoL VB Lurdy Mozi