• Izgalmas lesz a február az HBO Max előfizetőknek
  • Jön horror, filmdráma és klasszikus filmek is

Bár a többség a The Last of Us sorozatra van rápörögve, azért a február tartogat még finomságokat az HBO Max előfizetőinek! A friss bemutatók közül a legfontosabbak az Emma Thompson főszereplésével készült Minden jót, Leo Grande! (02.03), a Mark Wahlberg és Chiwetel Ejiofor sci-fi/akciófilmje a Végtelen (Infinite) (02.03), Kristen Stewart fantasztikus alakításával a Spencer (02.12.), jön a 2022-es Sikoly (02.17), a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetés magyar filmje, a Zanox - Kockázatok és mellékhatások (02.18). A hónapban elérhető lesz még több közönség kedvenc klasszikus is, mint Az 50 első randi (02.02), a Traffic (02.03), az Angry Birds 2. - A film (02.04), a 2019-es Kisasszonyok (02.04), a Celeste és Jesse mindörökké (02.09), a Trainspotting 2. (02.10), a Holtodiglan (02.17), a Jumanji: A következő szint (02.17), Lesz ez még így se (02.23), Az egészség ellenszere (02.24), Tesó-tusa (02.24). A filmklasszikusok kedvelői ezúttal Alain Resnais három filmjét is megtekinthetik. A Kis lecke a szerelemről (A Little Lesson in Love), a Szerelmem, Hiroshima (Hiroshima Mon Amour) és a Muriel is február 6-án debültálnak az HBO MAX-on. Ezenkívül is rengeteg film érkezik februárban, amik közül érdemes megemlíteni a Szupergonoszok: Egy nyomozás (02.02) című dokumentumfilmet, amelyben a szuperhősökkel szemben álló gonoszokat vizsgálják meg alaposabban, többek között Chris Claremont, Mark Waid és még sok híres alkotó közreműködésével. Továbbá friss premierként érkezik a Harley Quinn sorozathoz készült különkiadás is, amely február 9-én debütál az HBO Maxon. A Harley Quinn: Egy nagyon problémás Valentin-napi különkiadásban Harley mindent elkövet, hogy az Ivy-val közös első Valentin-nap a lehető legjobb legyen. Emellett Bane és Agyagpofa is a saját módján készül ünnepelni a szerelmesek napján.

Sorozatokat tekintve a hónap két kiemelt egész évados premierje közül az első Damien Lewis és Guy Pearce főszereplésével készült Kém a csapatban (A Spy Among Friends, premier: 02.07) című 6 részes sorozat. Nicholas Elliott és Kim Philby igaz története, akik brit kémek és életre szóló jó barátok voltak. Miután Philby lelepleződött szovjet kettős ügynökként, elárulta a hazáját és Oroszországba menekült, ami megroppantotta a brit és az amerikai hírszerzést is. A másik kiemelt premier az Alfred Molina főszereplésével készült krimi, a Three Pines (02.16). Miközben Armand Gamache főfelügyelő egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz a látszólag idilli Québec-i faluban, Three Pinesban, rég eltemetett titkokra bukkan, és saját démonaival is szembe kell néznie. A képregények és a szuperhősök rajongói igazán örülhetnek, hiszen felkerül az HBO MAX-ra a 30 éves, Emmy-díjat nyerten Batman: A rajzfilmsorozat (Batman: The Animated Series, premier: 02.15) mindhárom évada, egész pontosan 109 (!!!) epizódja. A kult sorozatban olyan nevek kölcsönzik a hangjukat a szereplőknek, mint a nemrég elhunyt Kevin Conroy (Batman), a zseniális Mark Hamill (Joker), Bob Hastings (Gordon), Ron Perlman (Agyagpofa) és még sokan mások. 

Szintén ebben a hónapban érkezik két Discovery sorozat az HBO MAX-ra, amely az Amber Heard és Johnny Depp közötti botrányt dolgozza fel. A Johnny vs Amber (02.09) olyan betekintést nyújt a brit Felsőbíróság által tárgyalt ügybe, mint eddig még senki. A két epizódban megismerhetjük a két szembenálló fél álláspontját. A Johnny vs Amber - Az amerikai per (02.23) című doksi azt mutatja be, hogy miután Londonban elveszítette a becsületsértési pert, Johnny Depp azért küzd, hogy tisztára mossa a nevét. Az ügyvédeit közvetlenül megszólaltató sorozat egyedülálló betekintést nyújt a Depp vs. Heard perbe. Amber Heard beszámol arról, hogy milyen volt viharos házassága a világ egyik legnépszerűbb színészével. A valódi sztori a mémek mögött, és egy nő, aki akkor is tovább harcolt, amikor a közvélemény elítélte. Jön még az Oh, Hell (02.01) című vígjáték, az Első számú gyanúsított - Madeleine McCann esete (02.03) című, megtörtént esetet feldolgozó bűnügyi dokumentumsorozat, a Thomas, a gőzmozdony 25. évada (02.04), a Totál Drámaráma 3. évada (02.04), a Mondj el mindent (02.09) című coming of age dráma, a Vadócok (Craig the Creek) 4. évada (02.11), a The House that Dragons Built (02.13) című sorozat, amely exkluzív betekintést nyújt a Sárkányok háza 1. évadának kulisszái mögé, illetve a Szegény Ördög (Poor Devil, premier: 02.17) című spanyol animációs vígjáték. A hónap végén új évaddal tér vissza John Oliver showműsora (02.20), a The Walking Dead 11. évad második fele (02.20), illetve a Fehér hó 6. évada (02.28). Továbbá a tervek szerint ebben a hónapban jön a C.B. Strike legújabb évada (02.07), ami a Zavaros vér (Troubled Blood) alcímet kapta.