A Double Fine újra megrendezte a tavaly jól vizsgázott Amnesia Fortnight rendezvényét, amelynek keretében a cég emberei szabadjára engedhetik a képzeletüket, egyedi játékötleteknek adva így teret. Most is sok érdekes koncepció született, ám mindegyiket nem lehet teljes játékká kiegészíteni, így a cég azt találta ki, hogy ránk, rajongókra bízza a döntést: a Humble Bundle csapatával közösen felállítottak egy oldalt, ahol a pénzünkkel szavazhattunk arra, melyik ötlet kapjon esélyt -- az alábbi négy játék kapta a legtöbb szavazatot:

Hack n' Slash: a játékosoknak a program feltörésével és a játékmenetelemek visszafejtésével kell megoldaniuk a feladványokat, mindezt a Legend of Zelda stílusában.



Autonomous: egy, a 80-as évek által inspirált, a felfedezés köré épülő program, amiben a futurisztikus világban talált különböző tárgyakból épített robotok segítik az előrejutásunkat.



Spacebase DF9: egy űrállomás működését kell menedzselnünk, figyelembe véve azt, hogy a lakosoknak megvan a saját személyisége, sőt idegen lények is dolgoznak itt.



The White Birch: egy platform-kalandjáték, amiben a felfedezés és a misztikum a központi téma, miközben egy fiatal lánnyal menekülünk.



A bemutatott játékok az elkövetkezendő hetekben fogják elérni végleges formájukat, aki pedig kíváncsi erre a folyamatra, az a stúdió hivatalos Twitch csatornáján élőben követheti a munkálatokat.