• Bemutatkozik egy új kriptovaluta, a Jewelz
  • Játék közben bányászhatod

Bár a Google épp a napokban tett keresztbe a kriptovalutáknak, a digitális kor aranylázának csökkenésére még várnunk kell. Addig is a cégek új és új ötletekkel állnak elő, hogy meglovagolhassák a hullámot, ezek közé tartozik a MyDream Interactive is, akik tudnak újat mutatni az egyre zsúfoltabb piacon, játékukkal az AllMine-nal.

Az AllMine tulajdonképpen egy bot egyszerű "match three puzzle", ahol három (vagy több) azonos mező sorbarendezésével építgethetjük az Adorabook utópiáját. A csavar ott van a történetben, hogy játék közben a cég kriptovalutáját, a Jewelz-t bányászhatjuk. A kriptopénzt aztán játékbeli bónuszokra, vagy valódi pénzre is válthatjuk, az ígéretek szerint egy flhasználó csak egy fiókkal rendelkezhet.

"Ahogy a Jewelz platform növekedni kezd, új játékokat és oktatási segédprogramokat jelentetünk meg, melyek matematikát, gazdaságtant és a kriptográfia alapjait tanítják majd a gyerekeknek" - mondta el Allison Huynh, a cég elnök-vezérigazgatója.

almmine-unikornisbigyo.jpg

Az Allmine megjelenése 2018 harmadik negyedévében várható, először PC-n, később azonban más platformokra is megérkezhet.