A Difficult Game About Climbing a semmiből robbant be a köztudatba, és egyből letarolta a Twitch-et. Nem csoda, hiszen arra épít, amire anno a Getting over it is: hogy minél jobban kihozza az embert a sodrából, aki persze csak önmagára lehet mérges, ha elront valamit. Így aztán nem is volt kérdés, hogy az Ezzel játszunk sorozat keretein belül mi is kipróbáljuk: a bátor hegymászók szerepében ezúttal EndreMan és Dudu, kellemes szórakozást! Ja és elnézést a hang miatt:

Ha tetszett a mostani epizód, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért lessétek meg korábbi videóinkat is: az első részben a Star Wars: Dark Forces Remaster került terítékre, utána a Gym Manager tréfált meg minket, legutóbb pedig Barcelona utcácskáin száguldoztunk a Taxi Life: A City Driving Simulator-ban.

Jövő héten ismét találkozunk, addig is nézzetek szét YouTube csatornánkon, ahol olyan finomságok közül csemegézhettek, mint a 20 éves Far Cry tiszteletére készített visszaemlékezés, ismertető a Samsung Galaxy S24+ készülékről, videoteszt a Rise of the Ronin-ról, vagy a 3 legjobb Dűne játék bemutatója.