• A Samsung lett a T1 legújabb támogatója
  • Fakerék mostantól Odyssey G9 és G7 monitorokon játszhatnak

A T1 egyike a League of Legends leghíresebb és legsikeresebb csapatainak, melynek tagja a játék élő legendája, a háromszoros világbajnok Faker is. Az egyesület pedig most egy igen komoly támogatót szerzett a Samsung személyében, a koreai márka ugyanis bejelentette, hogy a T1 szöuli edzőközpontját 1000R-es QLED kijelzővel ellátott, 1 ms válaszidővel és 240 Hz képfrissítéssel rendelkező Odyssey G9 és G7 monitorokkal szerelik fel.

„Nagy öröm számunkra, hogy együttműködhetünk egy olyan kiemelkedő, professzionális esportszervezettel, mint a T1, és mostantól hivatalos kijelzőpartnerként segíthetjük őket újabb sikerek elérésében. Odyssey monitorkínálatunk a legújabb gaming innovációkat kínálja a játékosoknak. A villámgyors megjelenítés, az egyedi ívelt kijelző és a kényelmes kialakítás megadhatják azt a versenyelőnyt a profi esportolóknak, amelyre az igazán nehéz helyzetekben szükségük van” – mondta el Hyesong Ha, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának alelnöke.

fakerek-mostantol-a-legujabb-samsung-monitorokkal-igazhatjak-le-a-vilagot-lol-ban.jpg

„A professzionális esport legmagasabb szintjén a technológia és a megfelelő eszközök jelenthetik a különbséget győzelem és vereség között. A Samsung partnereként versenyzőinket a legújabb, csúcstechnológiás monitorokkal készíthetjük fel. A világ egyik első 1000R-es ívelt monitoraként az Odyssey rendkívül gyors válaszidőt és frissítési rátát kínál, így biztosak vagyunk benne, hogy játékosainknak minden eszköz a rendelkezésére áll ahhoz, hogy kihozhassák magukból a maximumot” – nyilatkozta Joe Marsh, a T1 vezérigazgatója.

Az együttműködés nemcsak a hardverekre korlátozódik, a Samsung és a T1 ugyanis közönségtalálkozókat és promóciós eseményeket is szervezni fog, a YouTube-on pedig látható lesz a The Locker Room című sorozat is.

A Samsung Odyssey G9 és G7 monitorok augusztustól lesznek elérhetők Magyarországon - utóbbit már nekünk is lehetőségünk volt tesztelni.