Ha a Fallout 4 történetéről van szó, nem tudunk túl sok részletet, azon kívül, hogy a 111-es menedékhely egyetlen túlélőjét alakítjuk, aki 200 évvel a bombák ledobása után lép ki a Senkiföldjére. Hogy mi történt vele, vagy a többi túlélővel, még nem tudni, ahogy azt sem, hogy milyen teendőink akadnak majd a rejtély felgöngyölítése során, és ez így is fog maradni.

Pete Hines az IGN-nek adott interjújában mondta el, hogy a megjelenésig valószínűleg nem fognak már semmilyen új részleteket elárulni a Fallout 4 történetéről, mivel azt szeretnék, ha ezt a játékosok első kézből tapasztalnák meg.

Ez persze azzal jár, hogy nem tudnak annyit beszélni a játékról, nem tudják fokozni a várakozást, de ezt az áldozatot bevállalják. Hines elmondása szerint tisztában voltak azzal, hogy elég nagy lelkesedés lesz a Fallout 4 körül, ezért is lehetséges az, hogy nagyon rövid marketingperiódussal jelenjen meg novemberben, a most júniusban bemutatott játék; a rajongók gondoskodnak arról, hogy szépen zakatoljon a hypevonat. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!