• Megjelent a Fallout 76 prémium bérlete, a Fallout 1st
  • Mely havi 15 euróért kínált bugos tartalmat
  • A Bethesda szerint elődleges feladatuknak tekintik ezen hibák javítását

A Fallout 76 frissen megjelent prémium bérlete, a havi 15 euróba kerülő Fallout 1st, enyhén szólva is ellenséges fogadtatásra talált a játékosközösségben. A legtöbben az árazását sokallták, mondván, ennyiért más előfizetéses szolgáltatások több tucat játékhoz engednek hozzáférést, és valószínűleg az sem javított a bérlet helyzetén, hogy a tartalma is bugosnak bizonyult.

fallout-1st-membership-01.jpg

A problémák elsősorban a Fallout 1st két nagy attrakcióját érintették: a privát világot és a végtelen alapanyag tárolására alkalmas scrapboxot. Előbbiről hamar kiderült, hogy nem is annyira privát, hiszen a barátlistánkról bárki csatlakozhat a világunkhoz, akkor is, ha nem hívjuk meg, az utóbbi pedig a belé tett tárgyak eltüntetésével borzolta a játékosok kedélyeit.

A Bethesda most pedig reagált a helyzetre, és elmondták, mit tesznek a helyzet kezelése érdekében. Szavaik alapján a legfontosabb feladatuknak jelenleg a scrapbox javítását tekintik (bár szerintük a nyersanyag a legtöbb esetben nem tűnt el, csak nem látszik egy UI hiba miatt), de természetesen egy későbbi patch segítségével azt is szeretnék megoldani, hogy a privát világunkhoz való hozzáférést jobban korlátozhassuk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!