• A Fallout 76-ban akár atomot is dobhatunk a riválisainkra
  • Ehhez azonban elég sok mindent kell összeszednünk
  • Ezt mutatja be a legújabb játékmenet videó is

A Fallout 76 kapcsán sokan felkapták a fejüket, mikor kiderült, hogy a játékban akár atomcsapást is mérhetünk majd játékostársainkra. A legtöbben attól tartottak, hogy ez ötpercenként érkező nukleáris robbanófejeket eredményez majd, Pete Hines azonban igyekezett megnyugtatni mindenkit, mondván, az ilyen komoly fegyvereket egyrészt a végjátékra tartogatják, másrészt a rakéták elindítása sem lesz egyszerű feladat.

fallout-76-08.jpg

Ezt támasztja alá a legújabb videó is, ahol a Fallout sorozattól már megszokott rajzfilmek keverednek a játékmenettel és jó adag fekete humorral. A világvége után sajnos már nem csak barátságos emberek járják a vidéket, és bizony könnyen meglehet, hogy a szomszédunk az életünkre pályázik: ilyenkor lehet jó ötlet kilőni a telkére néhány nukleáris robbanófejet, persze szigorúan önvédelmi jelleggel.

fallout-76-atom-01.jpg

A videóban lényegében az hangzik el, amit már eddig is tudtunk: ahhoz, hogy kilőhessünk egy rakétát, először találni kell egyet, majd összegyűjteni a kódot, ami a silóját nyitja. Ha ezzel megvagyunk, már csak egy célpontot kell kijelölnünk a térképen, és mehet is a szeretetcsomag. A bomba becsapódása után a környék pedig egy jó ideig erősen szennyezett lesz, ami jobb zsákmányt és erősebb szörnyeket jelent. A videó vége felé látható, csíkokban fluoreszkáló Deathclaw például elég kellemetlen ellenfélnek tűnik még így távolról is.