• Már most megtapasztalható a Fallout 76 élmény egy Fallout 4 modnak hála
  • A szatirikus Fallout 4-76 eltűnteti az NPC-ket cserébe pedig trollokat generál
  • Valamint néha atomot is dob a játékosra, amit nem mindig jelez
  • A mod innen beszerezhető

A Fallout 76 bejelentésekor sokan jelezték, hogy szerintük egy online Fallout játék nem a legjobb ötlet, és bár Pete Hines próbált mindenkit megnyugtatni, hogy nem kell ötpercenként érkező atomcsapásoktól tartanunk, azért így is vannak még bőven kétkedők. Jó hír lehet viszont, hogy a Fallout 76 kínálta élményt már akár a mai napon megtapasztalhatjuk, hála a Fallout 4-76 néven futó Fallout 4 modnak.

fallout-4-76-mod-02.jpg

A Fallout 4-76 első körben drasztikusan csökkenti az NPC-k számát: a vidéken található emberek 95%‑t, és a városi lakosság 80%-t elrejti, hiszen az eddigi információk alapján a Fallout 76-ban sem lesz sok mellékszereplő. Helyükre viszont megérkeznek a trollok, akik csapatosan verődnek majd a nyomunkba, és rossz helyesírással megírt üzenetekkel zaklatnak, illetve hogy teljes legyen a kép, a program néha véletlenszerűen atomcsapást is mér a pozíciónkra, bár erre általában előre figyelmeztet.

Fontos persze leszögezni, hogy a mod csak egyfajta görbe tükröt tart a Fallout 76 elé az eddig megjelent információk alapján, és semmi sem bizonyítja, hogy valóban ilyen élmény lesz játszani a Bethesda alkotásával.

fallout-4-76-mod-01.jpeg