Ahogy az ismert, a Fallout 76 Nyugat-Virginiában fog játszódni, de az csak most derült ki, hogy a játék hat teljesen különböző régiót fog tartalmazni: mindegyiknek teljesen egyedi hangulata, környezete lesz. A Fallout 76 online játék lesz, de szólóban is játszani lehet. A Bethesda egy teljesen új világot teremtett, amiben a játékos határozza meg a Fallout kinézetét, ennek a nevet Dynamic World System: a C.A.M.P. hordozható eszköz segítségével bármi felépíthető, persze ha vannak hozzá megfelelő dolgok. 

Ezúttal a játékos is indíthat nukleáris rakétát, kijelölve a becsapódási területet. A pusztítást kihasználva meg lehet szerezni különleges anyagokat, de ezeknek a misszióknak meglesz a maga kockázata.

 fallout-76-e3-2018.png

A játék kap bétát, amire a Bethesda oldalán lehet jelentkezni, lesznek különleges és gyűjtői kiadások (Power Armour Edition). Megjelenés idén lesz, november 14-én léphetünk ki a világba a 76-os óvóhelyről!

 

A játékmenet videó megfelelően hosszú volt, sok részletet megmutatott, például PVP harcot, ami Todd Howard elmondása szerint valós időben történt. Nyugat-Virginia remek helyszínnek tűnik, kíváncsian várjuk, hogy felfedezhessük minden részletét, bár a videó alapján úgy tűnt, hogy a Bethesdás srácok ellestek egy-két ötletet a Witcher 3-tól...