• Az Amazonon megjelent egy megjelenési dátum
  • Amit nagyon gyorsan korrigáltak
  • Több mint valószínű, hogy csak helykitöltésről van szó
  • Ugyanakkor a megcélzott ár alapján tényleg teljes értékű játék lesz

Bár a Fallout 76-tal kapcsolatban még nagyon sok a kérdőjel, az biztos, hogy a Vaul 76 köré épül fel, az ugye konkrétan benne van a trailerben. Minden mással kapcsolatban csak találgathatunk, így a megjelenési dátumról sem tudunk semmi biztosat. Kivéve, ha az Amazon tényleg nagyot hibázott.

Történt ugyanis, hogy az internetes bolt listára vette Fallout 76-ot, és megjelenési dátumként a 2018. július 31-ét adta meg, amit aztán gyorsan módosított 2019. december 31-re. Na most, a legkézenfekvőbb magyarázat az, hogy az oldalt feltöltő szaki elrontotta az amúgy csak helykitöltésre szolgáló dátumot. A Bethesdára amúgy sem jellemző, hogy nyáron ad ki Falloutot, hiszen a harmadik résztől a New Vegason át a negyedik epizódig mindegyik az őszi időszakban jelent meg.

Ugyanakkor, ha a dátum tényleg csak helykitöltésre szolgál, és csupán egy hiba miatt lett július 31-e megjelölve, akkor is szerezhetünk az Amazon oldaláról biztató információt. Egész pontosan beszédes a 60 dollárra belőtt ár, ami egy teljes értékű játékot vetít előre, nem pedig valamilyen DLC-t.

fallout-76-reclamation-day-2.jpg