• Idén márciusban indulhat a Fallout 76 új PvP módjának bétája
  • A Survival mod lényegében egy kevesebb megszorítással és jobb zsákmánnyal érkező játékmód
  • Valamint kapunk benne egy rangsort is, ahol tudunk a barátainkkal és idegenekkel versenyezni

Hamarosan új, kifejezetten a játékos a játékos elleni harcra fókuszáló játékmódot kap a Fallout 76. Az egyszerűen csak Survival mode névre keresztelt móka a jelek szerint még idén márciusban belép a béta szakaszba, és a fejlesztők tervei szerint nagyobb kockázatot, jobb zsákmányt és kompetitívebb játékélményt jelent majd a főleg PvP-t az előtérbe helyező felhasználóknak.

A jelenlegi tervek alapján a Survival mode a hagyományos Fallout 76 térképét, küldetéseit és mechanikáit használja majd, kiegészítve annyival, hogy minden játékos karakter, aki nincs a csapatunkban, automatikusan ellenségként szerepel majd benne. Így nincs szükség a másik „felkérésére” a PvP-hez, amint meglátunk valakit, akinek nem tetszik az arca, egyből lőhetünk is.

Noha a Survival mode egy teljesen különálló játékmód lesz, ez nem jelenti azt, hogy feltétlen új karaktert kell indítanunk hozzá. Bár természetesen semmi sem állja az utunkat, ha egy friss túlélővel vágnánk neki a PvP kalandnak (sőt, a fejlesztők kifejezetten bátorítják ezt a megoldást), ha akarjuk, a klasszikus játékmódban fejlesztett karakterünket is áthozhatjuk. Ilyenkor a két játékmódban elért eredményeink összegződnek, azaz ha Survival mode-ban ellőjük az összes töltényünket vagy találunk egy nagyon menő fegyvert, annak a hatásait a hagyományos módban is érezni fogjuk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!