Mától kapható a Far Cry 3 komolytalan mellékhajtása, a Blood Dragon, mely mélyen a 80-as évek megmosolyogtatóan rossz akciófilmjeinek világában gázol. A történet lehetetlen, a helyszín furcsa, mindezek ellenére a lézerekkel övezett gyíkok és kiborgkatonák egyvelege működni látszik, a kritikusok ugyanis imádják a programot.

Az eddig beérkezett értékelések egy kifejezetten pozitív képet festenek a Ubisoft agymenéséről. A Eurogamer például egy közel tökéletes értékelést adott, s noha a történettel már gondjai akadtak a tesztelőnek,  elmondása szerint nagyon jól szórakozott. A Game Informer és a GameSpot újságírója is hasonló véleményen volt, kiemelve azt, hogy milyen karizmával bír a teljes játék, amit még az is szeretni fog, aki egyébként nincs oda meg vissza a 80-as években látott stílusért. A történet teljességéhez viszont hozzátartozik, hogy az Edge és mások véleménye szerint nem tökéletes a játékmenet, de azt mondják, ez simán feledteti a körítés.

A sajtó tehát pozitív a játékkal kapcsolatban, ám ha esetleg a dicséretek nem lettek volna elegendőek, s még kell egy kis lökés a vásárlás előtt, nézzétek meg a megjelenés alkalmából elkészített videót!