Ha szerettél repkedni a sikló ruhával a Far Cry 3-ban vagy esetleg a Far Cry 4-ben, akkor nem kell aggódnod, Montana gyönyörű vidékeit is átszelheted majd eme különleges hacukával a Far Cry 5-ben. Ezt a játék executive producere, Dan Hay erősítette meg a maga egyedi stílusával:

„Őszintén megmondom, nem tudom, hogy beszélhetek-e a sikló ruháról” – felelte, mikor a Rajman Gamer riportere rákérdezett erre. „Tudod mit? B*ssza meg, igen, benne lesz.” Szavai szerint egy játékon belül a ’60-as, ’70-es években aktív kaszkadőr előtt fogunk tisztelegni, amikor ezt a ruhát használjuk.

A másik „nagy” hír, hogy a játékban lesznek szexelő állatok. Úgy ám! Máris teljes az életünk, mi? Ezt a Very Good Boy Boomerben szúrták ki a szemfüles játékosok, amiben amúgy többet is megtudhatunk a karakterekről, különösen hű négylábú segítőnkről, Boomerről, aki megtépi azt, akire rámutatunk és odahordja nekünk a fegyvereket. Ebben a videóban mintegy fél másodpercig látható, amint két nagy boci éppen pici bocikat gyárt, de a sajtó azonnal ráharapott. Persze ezúttal nem petíciók meg kiakadások tekintetében, csak megjegyezték, hogy ez valahol mulatságos egy olyan csapattól, akik az Assassin’s Creed Unity idején azt állították, hogy azért nem lehet benne játszható női karakter, mert azt nehéz animálni.