Ismét eltelt egy hónap, és február 16-án az újságárusok nagy részéhez megérkezik a 2012/03-as PC Guru, amiben újfent érdekes és változatos tartalommal várjuk a játékokra éhes olvasókat.

Bemutatórovatunkba olyan ígéretes játékokat sikerült összeszednünk, mint a Firaxis által készített, az eredeti játékmenetet hűen követő XCOM: Enemy Unknown, az idén megjelenő Hitman: Absolution, az Obsidian fejlesztette South Park, a Dirt Showdown, a hányatott sorsú Ghost Recon: Future Soldier, vagy éppen a Syndicate, amivel órákig játszottunk, mielőtt megfogalmaztuk volna az előzetes véleményünket.

És ez még nem minden, hiszen fél tucat oldalt szenteltünk a jövőben érkező szimulátoroknak, és többek között olyan címeket vettünk górcső alá, mint a Microsoft Flight, a Project C.A.R.S., vagy éppen az Euro Truck Simulator 2.

GURU Extra PC Guru 2012/03 - kedvcsinálóGURU Extra PC Guru 2012/03 - kedvcsinálóGURU Extra PC Guru 2012/03 - kedvcsináló

Tesztjeink között megtalálhatjátok az EA legújabb akció-szerepjáték hibridjét, a Kingdoms of Amalur: Reckoningot, a Settlers online változatát vagy épp a magyar Neocore által fejleszett King Arthur II-t. Itt a Postal III és végre megérkezett hozzánk a The Darkness II végleges verziója is, amiről négy oldalon keresztül értekezünk. Összesen tizenegy teszt várja az olvasókat, a teljes listát ITT tekinthetitek meg.

Ezen felül foglalkozunk még a közelgő konzolos generációváltás hatásaival, bemutatjuk a Sony legújabb kézikonzolját, a PS Vitát (mellé van Uncharted: Golden Abyss tesztünk is), folytatjuk a Windows Phone 7-et és az iOS-t összehasonlító cikkünket, továbbá olvashattok egy tesztet az AMD Radeon HD7970-ről is. A szokásos rovatok is a helyükön vannak, így csemegézhettek a Guru ÁlomPC ajánlataiból, böngészhetitek a mentőöveket, és Stöki ismét jelentkezik a gondolatébresztős és nosztalgurus cikkeivel.

DVD-mellékletünkön most ott a 2003-as Guru évfolyam PDF formátumban, van négy videotesztünk (The Darkness II, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Battlefield 3: Back to Karkand, GoldenEye 007 Reloaded), és persze adott a két Steames teljes játékunk (Race 07 + GTR Evolution) is, amelyekről bővebben ITT OLVASHATTOK .



PC GURU MAGAZINT A WEBSHOPBÓL!


Kényelmes típus vagy, esetleg a te lakhelyeden nem kapható a friss PC Guru? Itt a megoldás, hiszen már a PC Guru Webshopból is megrendelheted a kedvenc magazinodat. Csak pár kattintás (átutalásos vagy bankkártyás fizetés), és 2-3 nap múlva már ott is van a postaládádban a legújabb (vagy valamelyik korábbi) PC Guru. Ha szeretnéd a neten keresztül megrendelni a Gurut, akkor elég IDE KATTINTANOD.

PC GURU DIGITÁLIS FORMÁBAN!

2012. februárjától a PC Guru már nem csak az újságárusoknál lesz elérhető, de digitális formában is, a DIMAG rendszerén keresztül (amely elérhető asztali gépen és mobil platformokon is). Első körben a magazin DVD nélküli változatát lehet megvásárolni, és nem csak a legújabbat, de a 2012-es évfolyam eddig megjelent számait is.