Februárban jelenik meg a Heroes VI új kiegészítője

A Might & Magic Heroes VI kifejezetten jó játék lett, ami miatt nekünk, magyaroknak, különösen nagyot dobbanhat a szívünk. Noha a Ubisoft valami furcsa oknál fogva elvette a franchise-t a Black Hole-tól, ez remélhetőleg nem fog meglátszani a minőségen, és a februárban megjelenő, kissé ötlettelen című Shades of Darkness is bizonyára méltó lesz az alapjátékhoz.

Az új kiegészítő futtatásához nem lesz szükség a Heroes VI-ra, de a történet egyeneságon, 100 évvel később folytatja majd a sztorit, méghozzá a sötételfek és a nekromanták szemszögéből, akik két kampányon keresztül fogják gyepálni egymást. A rajongók minden bizonnyal örömmel veszik tudomásul, hogy a főhős Raelag lesz a Heroes V-ből, és visszatérnek a dungeonök is, újra meghódítva a klasszikus részek szerelmeseinek szívét.

A Shades of Darkness február 28-án fog megjelenni, de részét képezi majd a korábban már bejelentett, egyazon napon debütáló Might & Magic Heroes VI Complete Editionnek is, mely az összes eddigi kiegészítőt és DLC-t magába foglalja, beleértve az alapjáték exkluzív felújítását (na nem mintha olyan régi lenne, de végül is mindegy).