A budai Millenáris Parkba tervezett FIFA-bajnokság két szoftverre is kiterjed: a már-már hagyományos FIFA 08 és a leendő FIFA Street 3 is a repertoár része lesz. De akkor bővebben is szemléltessük a két nap programját: szombaton 11 órától kezdődik az egész napra kiterjedő FIFA 08 liga, mely keretein belül Xbox360 konzolokon mérkőzhettek meg egymással. Ahogyan már megszokhattátok az ilyen alkalmakon, most is különböző kísérőprogramok színesítik a műsort.

A vasárnap azonban nem a FIFA 08 bűvöletében fog zajlani: a 22-én megjelenő FIFA Street 3 lesz a reflektorfényben, ahol aztán tényleg mindenki egyenlő eséllyel indulhat, lévén nem túl valószínű, hogy a kiadás napjaiban valaki már profi lenne az új arcade játékban. Ezt a bajnokságot úgy bonyolítják le, hogy óránként pár Xbox konzolon az érdeklődők körmeccset játszanak, s ezek győztesei különböző kisebb ajándékokkal (póló, táska, kulacs, stb.) lesznek gazdagabbak, ám a nap végén a fordulók bajnokai között kisorsolják az amúgy igen borsos árú szoftvert!

Még lehet nevezni az eseményre a FIFAHUNGARY weboldalán, így a rendezvényre is kedvezményesen, 750 forintért ellenében juthattok be, mivel egy nagyszerű kiállítás is ekkor zajlik. Ha nem neveztek előre, akkor diákoknak 890, míg felnőtteknek 1200 forint a belépő.

További részletekért és a nevezéshez fáradjatok ť erre