• Megjelent a Final Fantasy 15: Episod Prompto DLC
  • Új küldetések várnak Prompto főszereplésével
  • Egy ingyenes frissítés is érkezett
  • Az Episode Ignist is bejelentették

A Final Fantasy 15 világának határai tovább terjednek az új Episode Prompto kiegészítő megjelenésével, amiben a játékosok egy teljesen új történet részesei lehetnek a közönség kedvenc Prompto szemén keresztül. A kiegészítőben a játékosok megismerhetik a mindig vidám fotós emberi oldalát, ahogy Prompto Argentum és Aranea Highwind új fegyverek egész arzenáljával száll szembe a császári erőkkel a hófedte vadonban.

A Final Fantasy 15: Episode Prompto tartalmai között szerepel egy teljesen új történet, ahol Prompto a vadonban bolyongva küzd a császári seregekkel, miközben a hazavezető utat és az igazságot keresi önmagáról. Fegyverarzenálja meglehetősen változatos: pisztolyokkal, mesterlövész puskákkal, villanó gránátokkal, rakétavetőkkel és sok mással térítheti jobb belátásra ellenfeleit, mi több, Aramea Highwind és pusztító lándzsája visszatér Prompto oldalán.

Járműből is akad egy új, méghozzá egy villámgyors hómobil, amivel a vadon beutazása közben kiiktathatjátok ellenfeleiteket és halált megvető trükköket hajthattok végre. És persze lehetőségetek lesz szelfiket készíteni a kalandok során a fő játékból ismert Snapshot képességével.

A Square Enix emellett kiadott egy ingyenes frissítést is, amelynek köszönhetően a játékosok az új Type-D modellre módosíthatják a Regaliat a Hammerhead műhelyében. Ez a frissítés még nagyobb szabadságot ad a játékosoknak, aminek köszönhetően számos különböző terepen is vezethetik a Regaliat. A frissítés továbbá új Episode Prompto témájú zeneszámokat, javításokat és sok mást is tartalmaz.