• Tifa mellét az etikai részleg miatt vették kisebbre
  • A keble az akciók közben irreálisan viselkedett
  • A cross-dressing küldetés nem marad ki a remake-ből

Tifa Lockhart az eredeti Final Fantasy 7-ben ugyanúgy látványos keblekkel volt megáldva, mint Lara Croft az eredeti Tomb Raider játékokban. Ezen viszont a Square Enix a remake-re változatott, ahogy azt az E3 2019-en megmutatott videóban láthattuk is. Tifa kisebb, realisztikusabb idomokkal tér vissza jövőre.

A fejlesztők szerettek volna sportosabb alkatot adni hősnőnknek – ezért például izmosabb lett –, de kebelméretének csökkentésében nem ez, hanem a Square Enix etikai részlege játszott szerepet. Szerintük ugyanis aggályos volt Tifa első, az eredeti játékhoz valószínűleg közelebb álló változata, ráadásul a Famitsunak elmondottak alapján az intenzív akciókban irreálisan is viselkedett (az a fránya gravitáció).

Ezért a fejlesztők kicsit átszabták Tifa melleit, hogy kisebbek, a sportos alkatához illőbbek és az intenzív akciókban normálisabban viselkedőek legyenek. Hogy mikre oda nem kell figyelni játékfejlesztés közben.

Az interjúból az is kiderült, hogy Cloud híres cross-dressing küldetése is visszatér a Honey Bee Inn-nel, viszont az egészet modernizálják, mert a fejlesztők szerint az itt játszódó események nem öregedtek túl jól.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!