A Final Fantasy XIV Online napjaink legnépszerűbb MMO-ja a World of Warcraft után, jövő kora nyáron pedig pedig megjelenik a Shadowbringers, ami címe szerint (Árnyékhozók) tovább fogja mélyíteni a Fény harcosának küzdelmeit. Új, de a sztorit folytató történet, megemelt szinlimit, új munkák, ezt kínálja a ShadowBringers. Játszható lesz Viera is, valamint jön egy új foglalkozás, a Blue Mage. 

A Shadowbringers folytatja a Garleani Birodalom elleni háború történetét, megtudjuk, mi lesz a Fény harcosával, kik a titokzatos Ascianok, és ki a Sötétség harcosa... Erre már a hamarosan érkező 4.5-ös frissítésben választ kapunk. 

ffxiv-shadowbringers-ann11-16-18.jpg

A Blue Mage szintén a 4.5-ös frissítésben mutatkozik, de egyik osztályhoz sem lesz köthető, viszont rögtön 50-es szintig lehet majd fejleszteni, majd a Shadowbringers megemelésével ez is megemelésre kerül, a jelenlegi 70-ről 80-ra. Jön egy új faj, új ellenfelek, egy New Game + mód, és a tachnika is javításra kerül, a karaktereket pedig át lehet költöztetni bármelyik szerverre a saját adat központjaikon belül. A Square Enix új adatközpontokat is beállít az indulásra, hogy a játék bírja a megnövekedett terhelést. 

Van egy videó is, nézzétek meg aztán mondjátok el, hogy ti játszotok-e a Final Fantasy XIV-el, és hogy mit gondoltok róla!