A Square Enix decemberben mutatta be az Epsiode Ardyn Prologue címet viselő rövidfilm első teaser trailerét, ami alig volt fél perces. A japán kiadó azonban meglepte a játék rajongóit egy újabb videóval, ami ezúttal hosszabb bepillantást enged a februárban érkező filmbe, ráadásul a készítők angol feliratot is mellékeltek hozzá, ezáltal biztosítva azt, hogy mindenki megértse, miről fog szólni az alkotás.

Az Epsiode Ardyn Prologue története sok évvel a Final Fantasy XV eseményei előtt játszódik, amikor Ardyn még uralkodó. Egy titokzatos betegség üti fel a fejét, aminek következtében Ardyn az események középpontjába helyezi magát, de ez egyúttal a bukásához is vezet. A film azt az időszakot mutatja be, ami a betegség feltűnése és a bukása között van. 

final-fantasy-xv-episode-ardyn-prologue-release-window.jpg

Az Episode Ardyn Prologue nemcsak arra szolgál, hogy bemutassa a karaktert, de felvezetőként is szolgál a márciusban megjelenő DLC-hez, ami a Final Fantasy XV utolsó letölthető tartalma lesz. Szóval a búcsúnak szépnek kell lennie. Reméljük, ilyet kapunk. Parancsoljatok, itt a trailer, nézzétek meg és mondjátok el, hogy játszotok-e még a Final Fantasy XV-tel!