Ez a hét kifejezetten szegényesen indult a PS Store megjelenések terén, aztán kibővült, ami jó dolog. Azonban még jobb, hogy szerdán végre kiderült, hogy mikor kerül a boltokba a PS5, mi lesz a nyitókínálata, és mennyi lesz az ára. Két hónap múlva már mindenki rávetheti magát az új konzolra, de addig is, a következő játékokkal üthetitek a várakozás idejét.

Spelunky 2

A Spelunky eredetileg 2009-ben jelent meg PC-re, a folytatás pedig most érkezett meg PS4-re. A Spelunky 2 receptje nem változott, ugyanazt a brutális nehézségű játékmenetet kínálja, mint az első rész, azonban a fejlesztők egy azon túlmutató játékot készítettek. A Spelunky 2-ben sokkal több a lehetőség. Van benne szóló rész, lokális és online játék, így akik szerették az első részt, ezt is élvezni fogják. A játékosok is kiválóra (öt csillag) értékelték a programot, így ha jó értelemben szenvedni és szórakozni akarsz, akkor a Spelunky 2 a te játékod.

 

Kerbal Space Program Enhanced Edition Complete

A Kerbal Space Programmal már lassan ötödik éve járhatunk az űrbe, PS4-re pedig a héten megjelent a Squad játékának eddigi legteljesebb kiadása, kedvezményes áron. A pakk tartalmazza az alapjátékot, annak mindkét kiegészítőjét, a Making History-t és a Breaking Ground-ot. És hogy mi ez? Egy űrrepülés-szimulátor játék, melyben a Kerbal fajt kell a csillagok közé juttatni. A játékos a realisztikus fizika emeli ki a műfajból: valódi orbitális manővereket is végre lehet benne hajtani. A Kerbal Space Program játékórát százait kínálja, amire a két kiegészítő még rátesz egy lapáttal, így ezért az árért kötelező cím a műfaj rajongóinak.

key-art-1920-x-1080-no-logo.jpg

Offroad Racing: Buggy X ATV X Moto

A Microids régen maga mögött hagyta Syberiát, a legújabb alkotásuk pedig az offroad versenyek világába vezet el. Lehet száguldani buggyval, motorral és atv-vel, többfajta egyjátékos módban és természetesen online módban is lehet a sarat dagasztani. Természeten ebben a játékban is fontos, hogy a legszebb, legjobb kunsztokat hajtsuk végre. Azonban vásárlás előtt még a műfaj rajongóinak is érdemes egy-két videot megtekinteniük, mielőtt vásárlásra adják a fejüket.

cw4dj3iqoefjbhoooddtha4m.jpeg

Call of Duty: Black Ops – Cold War Alpha

Két hónap múlva boltokba kerül a legújabb CoD, de addig is ki lehet próbálni, hogy mit fog kínálni a Black Ops – Cold War multija, mindezt PS Plus előfizetés nélkül. Az alfában ki lehet próbálni a legújabb fegyvereket, járműveket, lehetőségeket, de ez csak kedvcsinálóként funkciónál a november 13-i premierig. A Call of Duty: Black Ops – Cold War Alpha holnap estig szabadon játszható.