• Elindult a nevezés a MOL Gamer Magyar Kupa FIFA 21 versenyre
  • A selejtezőből továbbjutó játékosok sztárokkal párban folytathatják

Az előző héten olvashattatok arról, hogy októberben kezdetét veszi a MOL Gamer Magyar Kupa, az új hónapba átlépve pedig hivatalosan is elindult a nevezés az e-sport versenyre, ahol FIFA 21-ben mérkőzhetnek meg egymással a vállalkozó szelleműek, méghozzá sztárok társaságában.

1080x1080gundi0922.jpg

Az október 15-én kezdődő selejtezőkön bárki részt vehet, aki rendelkezik Xbox Live Gold előfizetéssel és a FIFA 21 játékkal, a nyereményeket pedig már rögtön itt elkezdik szórni, hiszen azok között, akik élőben streamelik a meccseiket, prémium ruhacsomagokat fognak kisorsolni. De rengeteg Xbox Game Pass, FIFA 21 szoftverek, FUT pontok és egyedi MOL Gamer Magyar Kupa ajándékok is várnak a résztvevőkre már a selejtezőktől kezdve.

Az egyenes kieséses szakaszba továbbjutó játékosok celebekkel párban folytathatják a virtuális focit, olyan sztárokkal, mint Curtis, Köllő Babett, Kempf Zozo, Kulcsár Edina vagy Szabó András „Csuti”, de a FIFA 20 HUNESZ Masters négy legjobb játékosa (aTrueGunnerx, Gabinho, KondakorKevin98, B3rti11) is csatlakozik a mezőnyhöz. A legjobb versenyző – a kupagyőztes cím mellett – megkapja az ország egyik első Xbox Series X játékkonzolját is.

A verseny eseményeit az esport közvetítésekből ismert Gáspár József, valamint a kommentátorlegenda Gundel Takács Gábor fogják nekünk tolmácsolni az Esport1 YouTube csatornáján.

1080x1080curtis0922.jpg

„A MOL számára mindig is fontos volt, hogy támogassa a sportot Magyarországon. A MOL Gamer Magyar Kupával szeretnénk hagyományt teremteni és megmozgatni a magyar gamer közösséget” – mondta Fetter Balázs, a MOL sportszponzorációért felelős szakembere.

A MOL Gamer Magyar Kupára október 1. és 14. között lehet nevezni a molgamerkupa.hu oldalon. Az esemény szakmai partnere a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ).