• Carlos Sainz, a Ferrari pilótája menekülő sofőrt alakít majd A nagy pénzrablás fináléjában
  • December 3-án debütál a Netflixen az utolsó öt epizód

A koreai Nyerd meg az életed (Squid Game) 111 milliós nézettségű nyitószezonja (már készül a folytatás) ugyan felülmúlta A nagy pénzrablás 65 millió felhasználó által követett 4. évadját, utóbbi továbbra is ott van a szolgáltató történetének tíz legsikeresbb sorozata között. December 3-án debütál – a szintén netflixes Túl a vörös kanapént és White Lines-t is jegyző – Álex Pina gengszterszériájának fináléja, a záróévad utolsó öt epizódja, amihez már egy magyar feliratos előzetes is érkezett.

money-heist-season-5.jpg
(A kép forrása: Collider)

Hőseink már több mint 100 órája tartózkodnak a spanyol jegybankban. A Professzor versenyt fut az idővel, hogy kihozza az aranyat és társait az épületből, miközben megjelenik a hadsereg.

A végjáték annál inkább érdekes lesz, hogy friss bejelentés szerint egy sztársportoló is feltűnik majd a képernyőn. Neymar a harmadik évadban tette tiszteletét, ezúttal pedig a Ferrari Forma 1-es pilótája, Carlos Sainz szerepel a spanyol szériában. Sajtóértesülés szerint testhez álló karaktert kap, menekülő sofőrt játszhat. Persze nem véletlen szerződtetése, néhány hete maga nyilatkozta, hogy a Trónok harca, a Briliáns elmék és A nagy pénzrablás a három kedvenc sorozata.