• Trevante Rhodes (Holdfény, Madarak a dobozban) játssza az Iron Mike főszerepét
  • A Hulu miniszériája Mike Tyson ellentmondásos karrierjét mutatja be
  • Az alkotók között ott van Craig Gillespie (Szörnyella) és Margot Robbie
  • A kultikus boxolónak nem tetszik a produkció, ezért saját pénzéből forgat egy másik szériát

Megtalálta főszereplőjét a Hulu Mike Tyson sorozata: Trevante Rhodes, a Holdfény és a Madarak a dobozban színésze alakítja majd a nyolc részesre tervezett széria főszereplőjét. Nem akármilyen sábbal dolgozhat együtt: az alkotók között ott van az Én, tonya rendezője, Craig Gillespie és forgatókönyvírója, Steven Rogers, míg Margot Robbie produceri feladatokat lát el.

1216-gq-fabo04-01-breakouts-trevante-rhodes.jpg
(A kép forrása: GQ)

Az Iron Mike a korábbi boxoló ellentmondásos karrierjét és megosztó személyiségét mutatja be. A forgatás az év második felében kezdődik. A készülő produkció azonban nem élvezi Mike Tyson rokonszenvét, a hírhedt ex-sportoló szerint ugyanis kulturális visszaélés a Hulu részéről egy ilyen produkciót bejelenteni a Fekete Történelem Hónapja idején. Ti hogy látjátok?

Tyson válaszlépésként producernek állt, hogy szája íze szerint mesélhesse el saját történetét. A Jake LaMotta életét a Dühöngő bikában feldolgozó Martin Scorsese-t és a Muhammad Aliról szóló 2019-es dokumentumfilmet jegyző Antoine Fuquat is sikerült megnyernie a produkcióhoz, a főszerepet pedig Jamie Foxx kapta.

32717654e3a84f9df651a79c3ce595afe0714f24wm.jpg