• Holnap indul az Infinity Gauntlet mód
  • Ebben megkereshetjük a pályán a Végtelen Kesztyűt
  • Ha megvan, automatikusan Thanossá válunk
  • A készítők és a film rendezői autentikus élményt ígérnek

Entertainment Weekly hozta a hírt, amely szerint május 8-án, azaz holnap elindul egy limitált idejű játékmód a Fortnite-ban. Látványos változásokra, újdonságokra nem kell számítani, „csupán” arra, hogy a játékba beugrik a Bosszúállók: Végtelen háború főgonosza, Thanos. Egész pontosan a pályán valahol el lesz rejtve a Végtelen Kesztyű, amit, ha megszerez egy játékos, azonnal Thanosszá válik.

Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem részletezték, de a sugallatok alapján az Őrült Titán a Fortnite-ban is kegyetlenül tud majd zúzni az Infinity Gauntlet Limited Time Mashup alatt, így a mérkőzés végén valószínűleg elégedetten csettinthessünk.

A crossover ötlete amúgy a film rendezőpárosától, Joe és Anthony Russótól származik, akik a Végtelen háború vágási ideje alatt lazításként játékokkal játszottak, és az egyik kedvencük a Fortnite lett. Ezután jött az ötlet, hogy Thanost bele lehetne tenni, és fel is keresték az Epic Games kreatív direktorát, Donald Mustardot, akit természetesen nem kellett győzködni.

fortnite-thanos-avengers-infinity-war.jpg

Az Infinity Gauntlet mód tehát holnap indul, és minden platformon ingyenesen elérhető lesz. Nosza, légy te Thanos!