• Régi trükkel próbálják átverni a játékosokat
  • Ne dpljön be senki az ingyen pénz ígéretének

Új játék, régi trükk - de azért jobb ha átismételjük, mit nem szabad elhinni az interneten és miért. Főleg, hogy a Fortnite népszerűsége napról napra növekszik, ezzel együtt pedig a csalók is feltűnnek (és nem csak a játékban), akik jobb esetben "csak" információt, rosszabb esetben pedig pénzt igyekeznek kicsalni a játékosoktól.

A Fortnite: Battle Royale free-to-play játék lévén fő bevételi forrásként saját játékbeli valutájából, a V-Bucks-ból termel hasznot. Mi mással is kecsegtetnének a csalók, mint egy egész halom ingyenes zsetonnal. Ezért cserébe csak egy applikációt kell letöltenünk telefonunkra, vagy egy kérdőívet kitölteni. Majd még egyet és még egyet, az ígéretek pedig halmozódnak...

Csakhogy ennek a végén nemhogy pénzt nem kapunk, de minimum az időnket pazaroltuk a semmiért, rosszabb esetben egy csomó információt kiadunk magunkról, a legrosszabb esetben pedig még pénzt is adunk egy "szolgáltatásért". Ne üljön fel senki az ilyan oldalak ígéreteinek, de nem csak itt, hanem más játékoknál sem!

fortnite-battle-royale-1.jpg