• Bemutatkozott a Gamer Girl
  • Ez egy FMV kalandjáték, aminek egy streamer lány a főszereplője
  • Idén szeptemberben érkezik PC-re és konzolokra

Az élőszereplős átvezetőkre alapozó FMV műfaj manapság sokadvirágzását éli olyan játékokkal, mint a Late Shift vagy a The Complex, most pedig újabb darabbal bővül a zsáner, a Wales Interactive ugyanis bejelentette, hogy érkezik a Gamer Girl, méghozzá az FMV Future fejlesztésében, a The Bunker írójától és rendezőjétől.

gamer-girl-egy-jatek-amiben-egy-streamer-lany-eletet-befolyasolhatjuk.jpg

A Gamer Girl főhőse Abicake99, egy streamer lány, akit moderátorként kell segítenünk a mindennapokban. Feladatunk azonban nemcsak annyi lesz, hogy kezeljük a trollokat a chaten, hanem üzenetek formájában Abivel is kommunikálnunk kell, ezzel befolyásolva azt, milyen irányba haladjon tovább a történet.

Az első trailerből kiderül, hogy nemcsak a webkamera előtt zajlanak majd az események, hanem izgalmak és személyes dráma is lesz bőven, miközben chat névtelensége mögött egy veszélyes alak bújik meg. A Gamer Girl idén szeptemberben érkezik PC, PS4, Xbox One és Switch platformokra... legalábbis az eredeti tervek szerint, a bejelentés után ugyanis a kiadó olyan sok negatív visszajelzést kapott, hogy nemrég töröltek minden hivatalos anyagot a játék kapcsán. A videó azért még megtalálható, lent nézhetitek meg.