A 2008-ban Xbox 360-ra, majd 2010-ben PlayStation 3-ra megjelent Castle Crashers egy nagyon pozitív fogadtatásban részesült játék, ami egy kellemes kis oldalnézetes beat 'em up némi szerepjátékos elemekkel keverve. Mind a játékosok, mind pedig a kritikusok imádták a programot, ám mind máig nem nagyon jött szóba a PC-s átirat lehetősége -- de csak máig.

A játékot fejlesztő Behemoth a GamesComon jelentette be, hogy valamikor a jövőben személyi számítógépekre is meg fog jelenni kooperatív játékra kihegyezett programjuk. A Castle Crashers a Steamen keresztül lesz elérhető, tehát achievementek és a felhőbe történő mentés lehetősége is lesz.

A játék egyébként egy fiktív középkori birodalmat mutat be, melyben négy lovagot ismerhetünk meg. Ezek a hősök egy szép napon a király ünnepségére látogatnak, ám egy gonosz varázsló ellopja a birodalom legértékesebb drágakövét és az uralkodó négy lányát. A feladatunk tehát a rubin és a hercegnők visszaszerzése lesz, illetve az, hogy alaposan móresre tanítsuk a varázslót, miközben szörnyeken, ellenséges lovagokon, valamint megszálló idegeneken verekedjük át magunkat.