A Ubisoft minden valószínűség szerint a Gamescom során fogja bemutatni a Fighter Within című játékát, ám nem is egy szivárgásnak köszönhetően már most tudjuk az első részleteket a franciák verekedős játékról, mely a Kinect segítségével virtuális harcművészeket csinál belőlünk, akik változatos arénákban ütközhetnek meg bárkivel.

A Fighter Within egy Xbox One-exkluzív játék, ami az új Kinect szenzorainak hála egy az egy arányban tudja lekövetni a mozdulatainkat, a képernyőn pedig részletes grafika mellett jelenik meg minden csapásunk. A Ubisoft rengeteg ütésfajta, valamint speciális mozdulat támogatását ígéri, illetve kihasználják a konzol grafikus képességeit is, hogy az ellenfelünk arca realisztikusan torzuljon, egy-egy kemény menet során pedig hihetően gyöngyöződjön az izzadtság a harcosainkon. Természetesen a játék stílusából fakadóan a multiplayer mód jelen van, s ez lokálisan és az interneten keresztül is működni fog.

A Ubisoft nem kommentálta a híreket, de nem is kell, ugyanis holnap kezdődik a Gamescom, s akkor formálisan is leleplezhetik a Fighter Withint, remélhetőleg sok videó és kép társaságában.

Fighter Within -- Megjelenés: ismeretlen -- Gépigény: nincs