A Focus Home Interactive áprilisban jelentette be a Spiders új játékát The Technomancer címmel, a Gamescomon pedig meg is tekinthető az alkotás, ebből az alkalomból futott be az alábbi trailer.

A videóban a játék főhőse, Zachariah látható, aki megpróbál kapcsolatba lépni a Földdel, nyomában a Mars titkosszolgálatával, melynek tagjai őt, az áruló Technomancert próbálják levadászni a posztapokaliptikus vörös bolygó felszínén. Zach kalandja jóval a Mars kolonizálása után kezdődik, és az ősi emberi civilizáció értékes relikviái körül zajlik, melyek a planétán szétszóródva találhatók, többek között a kataklizmában deformálódott hordák birtokában. Küldetéseink során szabadon dönthetünk, miképp oldjuk meg azokat, a végkifejlet pedig döntéseinktől függ. Út közben társakat vehetünk magunk mellé, akiket fejleszthetünk is, hősünk pedig háromféle harci technikában és számtalan területen képezheti magát a begyűjtött tapasztalati pontokból, a közelharci támadásoktól az elektromosság nem épp békés célú felhasználásáig.

A The Technomancer 2016-ban várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformra, az alábbi trailer érdekessége pedig, hogy a zenéjét az az Olivier Derivière szerezte, aki a játék komponistája is, és olyan címek szerepelnek a portfólióján, mint a Remember Me vagy az Assassin’s Creed IV – Freedom Cry.