• A The Technomancer egy akció-RPG lesz
  • Főhőse elektromos képességekkel bír
  • A történet a posztapokaliptikus Marson játszódik
  • A játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelenik meg 2016-ban

A szegény Spiders az a csapat, aminek jó ötletei vannak, de valahogy csak nem tud egy jó RPG-t összehozni. A tűzdémon megszállta lovag kalandját elmesélő Bound by Flame, és a vízháborúba belecsapó Mars: War Logs is bírt igazán jó elemekkel, de az összhatás finoman szólva csak átlagos volt. A Faery: Legends of Avalonról meg valószínűleg még csak nem is hallott igazán a nagyvilág, a többi játékuk pedig vagy nem önálló alkotás, vagy port.

De hát három a magyar igazság és egy a ráadás, az a ráadás pedig talán segíthet a Spidersnek, ugyanis a srácok bejelentették negyedik RPG-jüket, The Technomancer címmel. Egyelőre nem sokat árultak el róla, de azt azért igen, hogy a sztori a posztapokaliptikus Marson fog játszódni, ahol éppen dúl a vízháború. Bezony, a The Technomancer a Mars: War Logs nyomdokaiban jár, de hogy folytatása, előzménye vagy csak ugyanannak a témának egy másik irányból történő megközelítése lesz, az egyelőre jó kérdés.

A játékban mi egy technomancert alakítunk majd, aki afféle kiborg mágus, leginkább elektromos hatalommal bír. Négy különböző fejlődési fával és három harci stílussal fedezhetjük fel a Mars titkait, de nem kell majd minden konfliktust harccal megoldani, a tárgyalás ugyanúgy opció lesz. És persze, ha mégis harcra kerül a sor, segítenek majd a társaink, akiket szintén fejleszthetünk. Döntéseinktől függően a játék ötféle befejezéssel záródhat le.

A The Technomancer 2016-ban jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, alant pedig láthatjátok az első két képet a játékból.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!