• Borderlands 3 bejelentés
  • Készül a folytatás
  • Konkrétumok még nincsenek, megjelenési dátum sincs
  • Csak a Battleborn és annak DLC-i után lesz a megjelenés

Mindig is tudtuk azt, hogy a Borderlands sorozatnak lesz egy újabb, számozott része is, csak ez eddig nem volt hivatalosan bejelentve -- egészen mostanáig. A Gearbox most megerősítette azt a régi sejtést, miszerint a Battlebornt a sikersorozatuk új része követi, mármint amint végeznek az alapjátékkal és annak letölthető tartalmaival.

„Nem titok, egyértelmű, hogy lesz még egy Borderlands.” -- mondta Randy Pitchford, a Gearbox vezérigazgatója, több konkrétumot azonban még nem kaptunk, illetve annyit, hogy Scott Kester lesz a játék művészeti direktora, az író pedig Mikey Neumann. Előbbi úriember az első két résszel is foglalkozott (plusz Battleborn), míg utóbbi a Borderlands 1 írója volt, valamint Scooter hangja -- szeretné, ha a játékban feltűnne Scooter fia, Scooper.

Mivel megjelenési dátumot sem kaptunk, csak várhatunk, de ameddig ezt tesszük, számos Borderlands easter egget élvezhetünk majd. Pitchford elárulta, hogy a Battleborn tele lesz Borderlands kikacsintásokkal, a letölthető tartalmak pedig a Borderlands 3-ra is utalni fognak, szóval a legelső morzsákat onnan kapjuk.