Persze ez így önmagában igencsak pesszimista hozzáállás, hiszen jelen álláspont szerint - valamint a teszterek értékelései alapján - nagyon jóra sikeredett a Gears of War, így még inkább bizakodni kell a PC-s eljövetelben. Nos, igazából ez a hírcsomag akár 4 kisebb hírnek is megfelelne, hiszen szinte egymás után vonultak be a virtuális köztudatba.

Először is kezdeném a piszkos anyagiakkal: a Microsoft számításával ellentétben a játék az első két hét alatt 1 millió eladott példánnyal dicsekedhet, s ez az előzetes felvetésekkel ellentétben igencsak kedvező fejlemény.

E mellé jön az a hír, hogy november 24-től (azaz honlaptól), aki Xbox 360-ra szánja a pénzét, az ajándékba megkapja mellé a Gears of War-t! Annyi bizonyos, hogy tudják hogyan motiválják az ember fiát a vásárlásra.

Van azonban sajnos sokkoló hír is, ugyanis a PC Gamer hasábjain nemrégiben egy olyan kép jelent meg, melyen a játék Games for Windows besorolást kapott, tehát ezen képsor szerint készül PC-re. Azonban ezt a Microsoft rögvest tagadta, mondván, hogy nem kívánnak semmit sem közölni egy esetleges PC-s átiratról.

Zárásképp pedig egy mosolyra derítő pletyka, mely szerint nem hogy második, de harmadik része is lesz a programnak. Régebben voltak infók, melyek szerint trilógiára készülnek a fejlesztők, ám csak a második rész volt biztos. Tehát nem akarják Marcus Fenix - a játék főhőse - történetét egyetlen epizódba sűríteni, helyette hármas szorzót raknak rá...

Gears of War - infóáradat