Gears of War PC: Game Over?!Ez egész pontosan azt jelenti, hogyha a PC-d órája jó időpontra van beállítva, akkor többet nem töltheted be a játékot, mivel a szoftver (pontosabban a DRM, azaz a másolásvédelmi rendszer) 2009. január 28-ig engedi a játék működését. Az Epic nyilván nem szándékosan limitálta ekkorra a PC-sek játékidejét, viccnek ez kicsit durva lenne, szóval itt egész egyszerűen egy orbitális hibáról van szó (ez a klasszikus, és szó szerinti EPIC fail -- ]{redenc).

Az Epic hivatalos fórumain természetesen őrjöngenek a GoW rajongói, annál is inkább, mert a játéknak profi multiplayer része is van, így azok is tolnák még, akik ne adj isten már befejezték a szingli kampánysort.

Az Epic hivatalos válasza a következő: "Tudatában vagyunk a problémának és dolgozunk rajta. Ahogy megoldottuk, rögtön értesíteni fogunk mindenkit." Addig is mindössze annyit lehet tenni, hogy hátrébb állítod az órádat, ha GoW-ozni akarsz.

Mindenesetre egy ilyen kapitális baki még jobban aláássa azoknak a bizalmát, akik eredeti szoftver vásárolnak, ezért sem okos ötlet a cégektől ilyen installálási határidőkkel szórakozni. Ugyanis -- természetesen -- aki a kalózverzióval játszik, annak az égvilágon semmi problémája sincs...