• Október 8-9-én újra MondoGames PC Guru Show!
  • Helyszín: Hungexpo (1101 Budapest Albertirsai út 10.)
  • Jegyár helyszínen: 3800 Ft
  • Esport versenyeink díjai között Genesis és MIONIX termékek is lesznek
  • További részletek a rendezvény weboldalán!

A MondoGames PC Guru Show-n több esport versenyt is megrendezünk (Overwatch, Hearthstone és League of Legends), amik számos, remekbeszabott díjjal bírnak. Ezek közé tartoznak a Genesis és a MIONIX által felajánlott minőségi perifériák, azaz a MIONIX-tól Castor játék egér és az Alioth M egérpad, a Genesistől pedig a P44 wireless gamepad és a GX77 lézer játékegér.

Sosem hallottál még eme két cégről? Nos, akkor hadd áruljunk el róluk pár dolgot. A Genesis minőségi gamer termékeket kínál elérhető áron, az elkötelezett játékosoknak. Nem kell kompromisszumot kötni a minőség rovására! A legkiválóbb minőségű anyagok, és a technológiai újítások ötvözésével olyan termékeket alkottunk, melyekkel öröm a játék.

Innováció, technológia és professzionális megoldások a játékosok szolgálatában. Röviden ez a MIONIX. A világon egyedüliként került megvalósításra a játékosok biometrikus adatait monitorozó egér, amely nem csak a kiemelkedő hardver teljesítményével szolgálja a gamereket, hanem a játék közbeni élettani értékeket is megjeleníti használójának. Méri a stressz szintet, a pulzust, az egérrel megtett utat, és az egér mozdításának sebességét. A MIONIX több mint egy gamer periféria!

pc-guru-show-2016.jpg