Már csak napok választanak el minket az őszi MondoGames PC Guru Show-tól. Az október 8-9-én megrendezésre kerülő rendezvény keretében pedig rengeteg élménnyel gazdagodhatsz. Hogy mi minden vár rád, ha kilátogatsz szombaton vagy vasárnap a Hungexpóra, azt most ebben a cikkben eláruljuk, jobban mondva, összefoglaljuk.

Játékbemutatók

A PC Guru stábjától érdekes információkat tudhatsz meg az ősz legnagyobb durranásairól. A FIFA 17-ről, a World of Warcraft: Legionről, a Forza Horizon 3 és a Gears of War 4-ről is lesznek előadások, sőt a japán verekedős játékok témakörét is körbejárjuk.

PC Guru

A show-n természetesen a PC Guru legújabb száma is megvásárolható lesz, akárcsak a League of Legends különszám, ami a helyszínen mindössze 500 forintért tiétek lehet. De emellett régi lapszámokat is kiviszünk (2006-2009-ig – természetesen nem az összes lapszámot). Az ár a következőképpen alakul:

  • 3 db régebbi szám megvásárlása esetén (kivéve a dobozos számokat): 1 000 Ft
  • A dobozos játékokat tartalmazó 14/12-es illetve 15/12-es számok darabja: 1 000 Ft

lolcimlap1920.jpg

Skylanders börze

Eladnál, vennél vagy cserélnél Skylanders figurákat? Esetleg csak szeretnél megismerkedni eme népszerű játékkal? Akkor a PC Guru Show-n a helyed, ahol standunknál minderre lehetőséged van. Érdekel? KATTINTS IDE!

Kipróbálható PlayStation VR

Magyarországon először a MondoGames PC Guru Show-n próbálhatjátok ki a Sony legújabb üdvöskéjét, a PlayStation VR-t. Ha érdekel a virtuális valóság legújabb headsetje, vagy ha még nem döntötted el, hogy kell-e neked ilyen, akkor itt az alkalom, hogy első kézből informálódj az eszközről.

DigiPrime programok

A DigiPrime.hu csapata harmadik alkalommal vesz részt a MondoGames PC Guru Show-n, hogy egész nap játékokkal, eSport versenyekkel és más programokkal szórakoztassa a rendezvényre kilátogató fiatalokat és időseket. A RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

League of Legends döntő

A League of Legends a világ egyik legnépszerűbb free-to-play csapatalapú multiplayer programja, kizárólag PC-re. A főként LoL-ként emlegetett alkotás az eSport modern hullámának egyik legfontosabb képviselője, sokak számára „A” játék, így nem hiányozhat a PC Guru Show-ról sem, ahol az utóbbi hetek selejtezőin továbbjutott csapatok mérkőznek meg a fődíjért. Gyere el, kövesd élőben a mérkőzést és szurkolj a játékosoknak.

lolflyerdonto.png

Hearthstone: Heroes of Warcraft döntő

A kártyagyűjtögetős Hearthstone: Heroes of Warcraftban a Warcraft-univerzum kilenc jól ismert kasztjának valamelyikét választva szállhatunk síkra, csak itt nem saját kezűleg tángáljuk el azt, aki elénk kerül, hanem a kártyáink végzik a munka oroszlánrészét; ezek lesznek a fegyvereink és a varázslataink, amelyek megfelelő sorrendben történő használatával felülkerekedhetünk a többieken. A PC Guru Show-n kerül sor az őszi döntőre, amit szintén élőben követhetnek nyomon látogatóink.

hsflyerdonto.png

Overwatch döntő

Az Overwatch-ban több tucat mókás és emlékezetes karakter bőrébe bújhatunk bele, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket kihasználva szerezzük meg a győzelmet magunknak és csapatunknak. Ezt a győzelmet a MondoGamesen is kivívhatják a selejtezőből tovább jutott játékosok, míg látogatóink drukkolhatnak nekik a döntőn.

owflyerdonto.png

Just Dance verseny

A tánc szórakozás, életforma, munka, kikapcsolódás, és egyben lehetőség. Lehetőség arra, hogy az őszi MondoGames PC Guru Show-n megmutassátok, milyen ügyesen tudtok mozogni. A PlayOn Magyarország Just Dance 2016 versenyt szervez, amire a helyszínen lehet jelentkezni. A szabályokról és részletekeről IDE KATTINTVA olvashattok.

BlueChip gépösszerakó verseny

Október 8-án, reggel 11 órától minden órában (egészen délután háromig) a BlueChip gépépítő versenyt tart, amely során a csapatoknak pontosan és gyorsan kell összerakniuk számítógépeket. Gyertek el és drukkoljatok nekik. RÉSZLETEK ITT!

geposszeszerelopcguru.jpg

Akciós játékvásár

Téged csak a videojátékok érdekelnek? Nos, itt a remek alkalom, hogy sztárcímeket vásárolj akciós áron!

pc-guru-show-vasar.jpg

Gyertek hát el október 8-9-én a MondoGames PC Guru Show-ra a Hungexpóra (nyitás 09:30-kor, jegyár a helyszínen: 3800 forint), és legyetek gazdagabbak egy felejthetetlen élménnyel!