Ősszel, egész pontosan október 8-9-én újra megrendezzük saját rendezvényünket, a MondoGames PC Guru Show-t, amin a hagyományainknak megfelelően mindenféle érdekességekkel várunk benneteket, úgymint videojátékokkal, előadásokkal, és persze, versenyekkel, mert azok nélkül már nem is PC Guru Show a PC Guru Show. Ezúttal három játékban mérethetitek meg magatokat: Overwatch, Hearthstone: Heroes of Warcraft és League of Legends.

League of Legends

A League of Legends egy MOBA-játék, egészen pontosan a világ egyik legnépszerűbb free-to-play csapatalapú multiplayer programja, kizárólag PC-re. A főként LoL-ként emlegetett alkotás az eSport modern hullámának egyik legfontosabb képviselője, sokak számára „A” játék, így nem hiányozhat a PC Guru Show-ról sem. A Gamer Events közreműködésében szeptember 17-én és szeptember 18-án kerül megrendezésre az első két selejtező, mindkét nap 15:00-kor, míg a döntőmérkőzés magán a Show-n lesz. A fődíj 100 000 forint és RP.

league-of-legends-pc-guru-show-2016-fall.jpg

Hearthstone: Heroes of Warcraft

A kártyagyűjtögetős Hearthstone: Heroes of Warcraftban a Warcraft-univerzum kilenc jól ismert kasztjának valamelyikét választva szállhatunk síkra, csak itt nem saját kezűleg tángáljuk el azt, aki elénk kerül, hanem a kártyáink végzik a munka oroszlánrészét; ezek lesznek a fegyvereink és a varázslataink, amelyek megfelelő sorrendben történő használatával felülkerekedhetünk a többieken. Tehetségeteket a PC Guru Show-n is megmutathatjátok. A selejtező ebben az esetben szeptember 17-én és 18-án lesz, ugyanúgy 15:00-kor, míg a döntőre a Hungexpóban kerül sor a rendezvény keretein belül. A fődíj 50 000 forint.

hearthstone-pc-guru-show-2016-fall.jpg

Overwatch

Az Overwatch a Blizzard legújabb üdvöskéje, egy online lövölde, amire egy egész franchise-t húztak fel. Több tucat mókás és emlékezetes karakter bőrébe bújhatunk bele, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket kihasználva szerezzük meg a győzelmet magunknak és csapatunknak. Ezt a győzelmet a MondoGamesen is kivívhatjátok, ha sikeresen túljuttok a szeptember 24-én, 14:00-kor megrendezésre kerülő első selejtezőn, majd az azt követőeken is. A döntő – mint bizonyára már kitaláltátok – a PC Guru Show-n lesz, a fődíj pedig 90 000 forint.

overwatch-pc-guru-show-2016-fall.jpg

A selejtezőkre jelentkezni a Battlefly oldalán lehet majd, amiről időben szólni fogunk, ahogy az elkövetkezendő hetekben további részleteket is megtudhattok a MondoGames PC Guru Show-ról. Ne hagyjátok ki!