Valószínűleg nagyon sokan szeretnék, ha folytatódna a Witcher-sorozat, de erre a közeljövőben, sőt még a távoliban is igen kicsi az esély, már csak azért is, mert a CD Projekt RED jelenleg a Cyberpunk 2077-tel van elfoglalva, aminek megjelenési idejéről még csak halvány elképzelésünk sincs.

Szóval nem meglepő, ha a Geraltot a The Witcher óta megszólaltató Doug Cockle sem tud semmit a negyedik felvonásról, és ezt az EGX 2017-en konkrétan kijelentette. Elmondása szerint jelenleg a fejlesztők minden figyelmét a Cyberpunk 2077 köti le, amiben amúgy ő is szívesen szerepelne.

Bár még nincs konkrét karakter, akit megszólaltatna, valahogy szeretnék bevonni, és számára mindegy, hogy egy fontos szerepet, vagy egy cameót kap csak, a lényeg, hogy benne legyen, mert nagyon szeret a CD Projekt RED-del dolgozni. Persze szerződése még nincsen.

A Witcherről is ejtett pár szót. Ahogy mondta, nagyon élvezte ezt a hosszan tartó munkát, főleg, mert újra és újra visszatérhetett hozzá, és az írók mindig kicsit több érzelmi töltetett adtak a karakternek. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!