• Június 6-án jelenik meg a Fallen Ghosts PC-re, PS4-re és Xbox One-ra
  • 15 új küldetést kapunk
  • A történet az alapjáték cselekménye után játszódik
  • A fő célunk négy új nagyfőnök kiiktatása
  • A maximális szintet 35-re emeli, kilenc új képességet is kapunk

A Ubisoft bejelentette a Ghost Recon: Wildlands második nagyobb kiegészítőjét, ami a beszédes Fallen Ghosts címet kapta. A DLC története a játék cselekménye után indul el, vagyis a Santa Blanca Cartel összeomlott és polgárháború tört ki. Az ország egyetlen katonai ereje, az Unidad az önkéntesekkel közösen próbálják helyreállítani a békét.

Létrejön egy új speciális alakulat, a Los Extranjeros, ami a tagjait egykori kartelltagokból, zsoldosokból, veteránokból és bűnözőkből tölti fel. Az első feladata pedig eliminálni az összes amerikai ügynököt Bolíviában.

A Ghost feladata, hogy evakuálja az országban maradt CIA dolgozókat és amerikai civileket, mielőtt a Los Extranjeros rájuk lel, majd le kell vadászniuk ezt a halálosztagot. Azonban a dzsungelben most nem ők az egyetlen elitalakulat, ellenfeleik ugyanolyan profik, akik négy osztályba sorolhatóak:

  • Armoured: nehézfegyverzettel és szinte áthatolhatatlan páncéllal bíró, közelharcra berendezkedett katona.
  • Elite Sniper: fejlett mozgásdetektoraiknak hála távolról tudják halálpontosan leszedni célpontjaikat.
  • Jammer: hátizsákjában zavaró berendezés lapul, amivel használhatatlanná teszi a drónokat és az elektronikus eszközöket.
  • Covert Ops: egy új álcázó prototípusnak hála szinte teljesen láthatatlan, nagy erejű nyílpuskájának hála pedig igencsak csendes gyilkos, aki új értelmet ad a szellem szónak.

A Fallen Ghosts 15 új küldetést ad hozzá a játék kampányához, amelyek végső célja a négy új nagyfőnök kiiktatása. A kiegészítő a 30. szinten kezdődik, amikor a játékos már minden fő képességet megnyitott. A DLC 35-re emeli a maximálisan elérhető fejlettségi szintet, és kilenc új képességet ad a játékhoz. Emellett kapunk hat új fegyvert, köztük egy íjpuskát robbanó nyilakkal. A játék Expert nehézségi fokozata is módosul néhány csavarral, így még nagyobb kihívást fog jelenteni, de más kisebb változások is várhatóak.

A Ghost Recon: Wildlands második DLC-je, a Fallen Ghosts a season pass tulajdonosoknak már május 30-án elérhető lesz PC-n, PS4-en és Xbox One-on, a többieknek június 6-ig kell várniuk. A kiegészítő áráról egyelőre nincs információ.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!