• Az E3 2020-on is ott lesz a Ghostwire: Tokyo
  • A Bethesda szerint gőzerővel halad a fejlesztés

A Ghostwire: Tokyo egyike azon már bemutatott játékoknak, melynek trailere roppant hangulatos volt, de a bejelentést követő hírzárlat miatt szinte teljesen megfeledkeztünk róluk. Na jó, inkább csak a magam nevében nyilatkozom, mert biztosan akad a szerkesztőségben, aki emlékszik még rá és a radarján tartja, olvasóink közt pedig meg aztán pláne. Ugye? Ugye?!

De ha mégis abba a táborba tartoznátok, melybe én is sorolom magam, akkor a Bethesda most mindenkit emlékeztetett: a játék fejlesztése gőzerővel halad és idén is láthatjuk majd az E3 2020-on. Azt pedig megint csak én teszem hozzá, hogy ha ezt a globális vírus(pánik)helyzet lehetővé teszi, mert mostanában elég sok rendezvényt törölnek a potenciális fertőzésveszély miatt.

Ami viszont igazán érdekes, az a párhuzam a Ghostwire és a Doom Eternal között, melyről Pete Hines beszélt egy interjúban. Főleg, hogy az interjút azóta eltávolították a Youtube-ról is...

“A Deathlooppal és a Ghostwire-el kapcsolatban: nagyon izgatott vagyok, hogy láthatjátok majd magát a játékot. Most nem mondhatok semmit, de van egy érdekes párhuzam a Doom Eternallal, és kínváncsi vagyok, hogy észreveszitek-e, ha megmutatjuk a Ghostwire-t. Ha már láttátok, kicsit jobban elmagyarázzuk, és beszélünk majd a kettőt összekötő szövetről”

ghostwire-tokyo-ninja.jpg