Már csak négy nap van a God of War megjelenéséig, amit az ítészek szinte tökéletesnek értékeltek. Ennek apropóján a Sony elérhetővé tette a játék zenei albumát a Spotify-on és a PlayStation Musicon. A God of War muzsikáját amúgy Bear McCreary komponálta meg, aki olyan sorozatoknak szerezte a zenéjét, mint a Battlestar Galacitica, a The Walking Dead vagy éppen A S.H.I.E.L.D. ügynökei, de az ő nevéhez fűződik a Cloverfield Lane 10. és a The Cloferfield Paradox zenéje is.

McCreary a PlayStation Blogon írt arról, hogy a God of Warhoz olyasmit akart alkotni, ami egyrészt megidézi a sorozat régebbi részeit, másrészt újdonságot is ad a norvég témákkal. Azt is elárulta, hogy a játék eredeti főtémája, a Memories of Mother túlságosan szomorúra sikerült, ezért Kratos új témát kapott, míg a Memories of Mothert máshol használták fel.

Mindezeken túl kaptunk egy új fejlesztői videót is, amiben Cory Barlog, a játék kreatív direktora magyarázza el, miben más ez a kelta hangvételű játék a görög mitológiára épülő előző részekhez képest.