• Április 20-án jelenik meg a God of War
  • Három különböző extra kiadást is kap
  • Csak PS4-re jön
  • A pletykák szerint magyar felirat is lesz hozzá

Ugyan a korábbi pletykák még márciust emlegették a God of War megjelenésével kapcsolatban, azért a verebek nem lőttek nagyon mellé. Merthogy a Sony épp most árulta el, hogy Kratos és fia kalandjait április 20-án ismerhetjük meg. Ráadásul mindjárt több, különféle extrákkal ellátott kiadásban is.

Egyrészt ott lesz a „hagyományos” Collector's Edition, amiben egy körülbelül 20 centiméteres Kratos és Atreus szobor mellett találhatunk még exkluzív litográfiát, a Huldra testvérekről készült fafaragványt, egy szövettérképet, valamint digitális művészeti könyvet és képregényt, Death’s Vow páncélt és azt az Exile’s Guardian pajzsot, amit amúgy az előrendelők is megkapnak. Meg persze benne lesz még egy fémtokban a játék és egy dinamikus téma, s mindezt 129 dolláros áron.

god-of-war-collectors-edition.jpg

A másik változat a Stone Mason Edition lesz, ez 149 dollárunkba kerülhet, és a fenti extrákon túl ennek része lesz egy Stone Mason gyűrű, egy beszélő Mimir kulcstartó, egy ló és egy troll fafaragvány, illetve egy második digitális pajzs, a Defender of the Chosen.

god-of-war-stone-mason-edition.jpg

A harmadik különleges kiadvány pedig a 69 dolláros Digital Deluxe Edition, ebben a Collector’s Edition digitális extráit kaphatjuk meg a pénzünkért.  

god-of-war-digital-deluxe-edition.jpg

Fontos adalék még, hogy a múlt héten egy magyar viszonteladó a honlapján meghirdette a játékot, és azt is feltűntette, hogy magyar felirattal érkezik. Bár a forgalmazótól még nem érkezett ezzel kapcsolatban megerősítés.