• Kiszivárgott a Gods & Monsters játékmenete
  • A program a Stadia kínálatában vált elérhetővé egy hiba miatt
  • Egy be nem fejezett demóval játszhattak, akik elég szemfülesek voltak

A Ubisoft igencsak megnyomja ezt az üzleti évet, hiszen egyből öt AAA kategóriás játékkal is terveznek jelentkezni 2021 áprilisáig, ezen öt játék egyike pedig már biztos, hogy a Gods & Monsters lesz. A programot a franciák még a tavalyi E3-on leplezték le, azonban azóta elég nagy a csönd körülötte, nem igazán hallhattunk semmilyen részletet arról, mégis mire érdemes számítanunk a játéktól.

monsters-and-gods-szivargas-01.jpg

A Stadia azonban most szerencsére megtörte a jeget, még ha nem is szándékosan: a Google streaming szolgáltatásában nemrég ugyanis rövid ideig játszhatóvá vált a Gods & Monsters egy korai verziója. A hibát természetesen azóta már orvosolták az illetékesek, azonban egy rövid kis videó így is kikerült a netre a játékról, ami alapján a Gods & Monsters leginkább talán a Zelda: Breath of the Wildra hasonlít mind a harcok, mind az egyes környezeti elemek megmászása terén.

Persze fontos leszögezni, hogy a kiszivárgott felvétel nem a játék végleges állapotát mutatja, hanem egy nagyjából egy évvel ezelőtt készült, de soha be nem fejezett demo verziót.