• A Take-Two vezérigazgatója a Stadiáról beszélt
  • Szerinte a Google túl sokat ígért technológiai fronton

Bár a szolgáltatás folyamatosan bővül új funkciókkal és játékokkal, a Google Stadia jócskán várakozások alatti startját ezek sem tudják feledtetni. Hogy mi lehetett ennek az oka? Erről beszélt a Bernstein Annual Strategic Decisions Conference rendezvényen a Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick.

"A Stadia rajtja lassú volt. Úgy gondolom, hogy a Google túl sokat ígért technológiai fronton, amit nem voltak képesek tartani, és emiatt egyes vásárlók csalódtak" - mondta Zelnick.

stadia-a-take-two-szerint-a-google-tul-sokat-igert.jpg

Ettől függetlenül a Take-Two továbbra is kész támogatni az ehhez hasonló platformokat.

"Amikor bővül a disztribúció, olyankor potenciálisan a közönséged is bővül, ezért is támogattuk a megjelenéskor a Stadiát három játékkal. És továbbra is támogatni fogjuk a minőségi játékstreamelős szolgáltatásokat, egészen addig, amíg értelmét látjuk az üzleti modellnek" - folytatta.

Zelnick hozzátette azt is, hogy az eredeti elképzelés a streaming mögött az volt, hogy sokan vannak, akik szívesen fizettek volna az új játékokért, de nem akartak saját konzolt vagy egy új PC-t, végül azonban ez nem feltétlenül bizonyult igaznak.