• Felbukkant a Grand Theft Auto 6 egy színész önéletrajzában
  • Jorge Consejo két éve dolgozott a Rockstarral

Szinte nem telik egy úgy hónap, hogy ne érkezne újabb Grand Theft Auto 6 pletyka vagy szivárgás, ami persze nem csoda, hiszen minden idők egyik legsikeresebb játékának folytatásáról van szó, így ez bizonyára így lesz mindaddig, amíg a Rockstar és a Take-Two le nem leplezi hivatalosan is a projektet.

Most épp egy színész önéletrajzában bukkant fel a játék: Jorge Consejo még két éve, 2018-ban dolgozott a Rockstarral. A "Grand Theft Auto 6 (CGI)" megjelölés viszont kissé fura, hiszen ha valóban egy CG-filmen dolgozott, akkor jó eséllyel egy trailerről van szó - ez viszont azt jelentené, hogy már két éve készen áll a leleplezésre a játék. Nem kizárt azonban, hogy szimpla hangalámondásról van szó a játék egyik átvezetőjéhez, és a színész megjelölése pontatlan.

jorge-consejo-gta-6.jpg

Consejót természetesen rögtön elkezdték bombázni kérdésekkel a Twitteren, amire a színész csak annyit válaszolt, hogy bizonyos projektekről sajnos nem beszélhet a szerződésben foglaltak miatt. Mindenesetre lehet, hogy a Rockstar így sem fogja őt megdicsérni - az önéletrajzában továbbra is szerepel ez a sor.

Támogasd te is a PC Gurut!